Våre regnskapstjenester

Alltid à jour — én ting mindre å tenke på! Ønsker du å motta et tilbud på våre regnskapstjenester? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!

Ta kontakt

Årsregnskap

En bedrifts årsregnskap skal utføres etter gjeldende regler i regnskapsloven med forskrifter og god regnskapsskikk. Årsregnskapet kan være nyttig informasjon for både arbeidssøkere, potensielle investorer og andre interessenter, og bør derfor gi en så virkelighetsnær oppfatning av bedriften som mulig. 


Føler du deg ikke helt trygg på dette feltet selv, eller ønsker du bare å bruke verdifull tid på noe annet? Våre regnskapsførere har lang erfaring med årsregnskap for store og små bedrifter i alle mulige bransjer. Vi tar gjerne årsregnskapet for deg!

Ligningspapirer

Ligningspapirer er en betegnelse på skattemelding med vedlegg. Disse skal sendes inn til Skatteetaten innen 31. mai hvert år, og danner grunnlaget for skatteberegning. For å unngå at bedriften beskattes for høyt, er det viktig at skattemeldingen fylles ut på riktig måte.

Vi hjelper deg gjerne med ligningspapirene!

Regnskapsføring

Selskapets regnskap er noe man bør ha gode rutiner på helt fra starten av. Har man ikke kjennskap til regelverket innen regnskapsføring, kan det lønne seg å overlate jobben til noen med full kontroll. Fiskeriservice AS er regnskapsfører for mange små og store bedrifter. Vi har kunnskap om hvilke utgifter som blant annet gir rett til momsfradrag, og andre ting som kan utgjøre en stor forskjell på det totale årsregnskapet. 


Vær à jour med regnskapet — få det utført av våre erfarne regnskapsførere. 

Lønn/Lott

De ansatte i en bedrift forventer naturligvis lønn, men er også avhengige av at lønnen kommer på riktig dato og at beløpet de mottar er riktig. Feil beløp eller forsinkede utbetalinger fører til frustrasjon og stress, og kan fort hope seg opp til å bli en tidkrevende oppgave å rette opp i. Fiskeriservice AS har lang erfaring med ryddig og presis lønnsadministrasjon for bedrifter. 


Ved å sette bort oppgaven til oss, får du mer tid til å gjøre det du kan best!

Fakturering

Drømmer du om å få satt bort arbeidet med fakturering til en ekstern partner? Fiskeriservice AS har lang erfaring med trygg, effektiv og kundevennlig fakturering for bedrifter. Ved hjelp av våre moderne faktureringssystem kan vi tilpasse faktureringen etter dine ønsker og behov. Føler du deg trygg på å utføre deler av jobben selv, er også dette en mulighet. 


Vi finner løsningene som passer best for deg og dine kunder!